Vores primære energi er strøm i virksomheden. Vi gennemgår og optimerer hele tiden vores installationer med henblik på at nedbringe vores forbrug mest muligt. Alle maskiner er af nyere dato og kører med frekvensomformere og meget lavt standby forbrug. Vores lyskilder er LED. Vi har valgt at supplere vores energiforbrug med et solcelleanlæg, som vi håber kan bidrage med op mod 40% af vores strømforbrug. Vores produktionsfaciliteter er løbende vedligeholdt og forsynet med isolering mm. Meget af det affald, som vores maskiner producerer i form af rene spåner, presses til briketter således, at de kan anvendes til brændsel.

Hos Bjerregaard lægger vi stor vægt på bæredygtighed i vores produktion og forbrug. Vi arbejder aktivt med at minimere vores affald og øge vores genanvendelse og genbrug af materialer. Vi har implementeret et system for genbrug af affald, som f.eks. rene træspåner, som kan bruges som brændsel.

Vi arbejder med at minimere vores energiforbrug, og har netop færdig installeret et solcelleanlæg for at øge vores brug af vedvarende energi.

Desuden er vi meget opmærksomme på, at vores produktion skal være så bæredygtig som muligt. Vi benytter os af moderne teknologi og teknikker for at minimere både vores energiforbrug og vores materialeforbrug.

Alt i alt arbejder vi konstant på at minimere vores påvirkning på miljøet og at være ansvarlige i både vores produktion og forbrug, for at bidrage til Verdensmål 12.

Hos Bjerregaard lægger vi stor vægt på vores medarbejderes sundhed og trivsel. Vi mener, det er en vigtig ting i ens hverdag, at man trygt kan møde op på en arbejdsplads, hvor man bliver behandlet med respekt og værdighed. Ydermere mener vi, at sundhed og trivsel kan være vigtige parametre i øget indtjening og produktivitet. Hos Bjerregaard arbejdes løbende med udvikling af APV og handlingsplan. Vi har hele tiden fokus på at lytte til og informere vores medarbejdere således, at alle føler medansvar og ejerskab for alt, hvad de laver.

Hos Bjerregaard har vi gennem mange år uddannet både tømrere, bygningssnedkere, møbelsnedkere og teknisk design elever. Vi tager uddannelse meget seriøst og arbejder med de unge mennesker for at give dem en god, vidende og udviklende uddannelse. Vi tager gerne erhvervspraktikanter helt ned til 7. klasse og har besøg af skoleklasser. Vi har løbende kontakt til de erhvervsfaglige skoler og prøver gennem vores elever at opbygge en fornuftig dialog og samarbejde med skolerne.

Vi har stort fokus på uddannelse af vores medarbejdere og elever, samt deres engagement i at opbygge et fornuftigt samarbejde med erhvervsfaglige skoler.

Vores allerede uddannede medarbejdere bliver løbende videreuddannet i forhold til virksomhedens behov, som løbende udvides med nye teknologier og metoder.

Hos Bjerregaard arbejder vi primært med egetræ fra danske skove. Træet bliver savet op på Hvalsøe Savværk, som er kendt for deres bæredygtige skovdrift. Vi vælger at arbejde med træ fra danske skove for at sikre en bæredygtig og lokal forsyning af råmaterialer. Samtidig er det vigtigt for os at støtte den danske skovdrift og de lokale skovarbejdere.

Ved at tage ansvar for vores handlinger og arbejde aktivt med FN's Verdensmål, ønsker Bjerregaard at bidrage til en mere bæredygtig fremtid for vores medarbejdere, kunder, samfund og planet.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at komme forbi vores snedkeri og showroom i Lynge. Giv os et kald, send os en mail eller udfyld formularen, så finder vi en dag og et tidspunkt.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.