Bjerregaard

Tømrer og snedker

Lad os hjælpe dig med dit projekt

Vi er et kompetent snedkerfirma, der holder, hvad vi lover og udfører byggeopgaver i alle størrelser. Vi kan vejlede dig hele vejen gennem dit projekt – både de små, men også de større og længerevarende projekter.

Bjerregaard
Ombygning / renovering

Hvad enten du står overfor til/ombygning, renovering, restaurering, nyt køkken, nye vinduer, nyt gulv, nye lofter, nyt tag, nyt hegn, ny carport, ny terrasse, havedøre, hoveddøre, nye skabe, garderober eller leder efter en hel unik specialløsning, så kan vi hjælpe dig.

Bjerregaard
Større opgaver

Ved større projekter kan vi også formidle og styre kontakt til øvrige faggrupper, så processen bliver så enkel og overskuelig som muligt for dig som kunde.

GODT HÅNDVÆRK MED FLOT FINISH LEVERET TIL TIDEN

Det er sådan vi arbejder i firmaet og det vi vægter højt. Med mange gode kompetencer i huset har vi mulighed for at løse alle mulige opgaver. både store og små, men også specielle og traditionelle

LIDT OM HÅNDVÆRKERNEI

det daglige ledes arbejdet af Tømrer og snedkermester Christian Bjerregaard, der også ejer virksomheden. Han suppleres af 3 lærlinge, 4 bygningssnedkersvende, 3 møbelsnedkere, 1 teknisk tegner og en designer.

VÆRKSTED I LYNGE

Med værksted i Lynge har tømrer og snedkerfimaet mulighed for at servicere vores private og erhvervskunder i Nordsjælland og København. Det nyindrettet værksted er fuld udstyret med alle moderne maskiner til udførsel af diverse sndkeropgaver.

Dansk Håndværk
BJERREGAARD er medlem af Dansk Håndværk og er omfattet af Dansk Håndværks Garantiordning. Læs mere om, hvad det betyder for dig som kunde på www.dhv.dk

KONTAKT OS FOR EN UFORPLIGTENDE SNAK

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Bjerregaard

Smedevangen 8
3540 Lynge

Telefon:+45 2280 4133

Mail: Bjerregaard@tscb.dk

Åbningstider:
Man - fre: 08:00 - 17:00

Vis vej