Håndbygget & Personligt Snedkerkøkken i Bæredygtigt Træ fra Danske Skove. Unikke Køkkener Skræddersyet til Dig Unikt og bæredygtigt snedkerkøkken fra Bjerregaard. Produceret i dansk egetræ. Besøg vores showroom for inspiration et uforpligtende tilbud.
Håndbygget - Personligt - Bæredygtigt

Snedkerkøkken

Lavet i egetræ fra danske skove

HÅNDLAVET SNEDKERKØKKEN

Få et unikt og elegant håndlavet snedkerkøkken fra Bjerregaard, skræddersyet til dine drømme. Vores erfarne snedkere bruger massivt egetræ fra danske skove og skaber snedkerkøkkener af høj kvalitet i æstetisk smukke og bæredygtige materialer. Vi er stolte af vores danske rødder og miljøbevidste fokus. Det afspejles i hvert køkken, vi skaber.

BJERREGARD Lyst Dansk Massivt Egetræ Snedkerkøkken med klassisk design og integrerede skuffefronter.

BJERREGARD

snedkerkøkkener i Naturligt Dansk Massivt Egetræ

Oplev Bjerregaards smukke og funktionelle naturlige danske egetræskøkkener. Vores køkkener er lavet af det fineste massivt egetræ fra danske skove. Læg mærke til detaljerne, de håndlavede skuffer og fronter med svalehale-samlinger. Dette køkken vil være en tidløs og naturlig tilføjelse til dit hjem og en glæde at lave mad i mange år fremover.

Besøg vores showroom
BJERREGARD mørkt røget egetræskøkken med klassisk forramme og integrerede skuffefronter.

BJERREGARD

Røget Eg snedkerkøkkener

Bjerregaards røgede egetræskøkkener er en unik og smuk tilføjelse til ethvert hjem. Et Bjerregaard køkken i røget egetræ vil give dit hjem en varm og autentisk stemning, og du vil nyde at bruge det i mange år fremover. Find inspiration til dit eget Bjerregaard snedkerkøkken i røget egetræ.

Besøg vores showroom

PRISER PÅ SNEDKERKØKKEN

Hvad koster et snedkerkøkken? Det spørgsmål får vi tit - derfor har vi lavet et par priseksempler på vores snedkerkøkkener. Et snedkerkøkken fra Bjerregaard kan fås fra kr. 150.000 inkl. moms og eksklusiv hårde hvidevarer og montering. Materialevalg og størrelse er afgørende for prisen på dit unikke snedkerkøkken.

Prisen på dit designkøkken beregner vi, når tegningerne er færdige. Du er altid velkommen til at kigge forbi vores showroom og snedkeri i Lynge, så laver vi et uforpligtende tilbud på dit nye designkøkken.

PRISEKSEMPEL
BASIS SNEDKERKØKKEN

Fronte i natur eg med hvid corian køkkenbordplade og
rustfri stålvask

1 x højskab til køl
1 x underskab til opvaskemaskine
1 x vaskeskab med skuffe
1 x ovnskab med skuffe
2 x skuffeskabe med 3 skuffer i massiv træ
Bordplade: Corian® Glacier white 12 mm. med underlimet rustfri stål vask og udskæring for kogeplade

Massivt dansk eg
Pris fra kr. 155.000

Priseksempel på standard håndlavet snedkerkøkken i massivt eg
PRISEKSEMPEL
KØKKEN Ø

1 x underskab til opvaskemaskine
1 x vaskeskab med fast forstykke, dybde reduceret for
vandindstallationer
8 x skuffeskabe med 3 skuffer i massiv træ og softluk
Bordplade: Corian® Glacier white 12 mm. med underlimet rustfri stål vask og udskæring for kogeplade

Massivt dansk eg
Pris fra kr. 260.000

Snedkerkøkken - Priseksempel på Køkkenø i massivt eg fra danske skove
PRISEKSEMPEL
HØJSKABSVÆG

1 x højskab med fineret låge til integrering af køleskab
1 x højskab med 2 stk finerede låger til integrering af stk ovne
1 x kolonialskab

Massivt dansk eg
Pris fra kr. 67.000

Pris på håndlavet højskab til vores snedkerkøkkener
Bjerregaard - Eksklusivt Håndlavet & Bæredygtigt Snedkerkøkken. Få det personlige touch i dit køkken med vores bæredygtige løsninger i massivt dansk træ. Kom forbi showroom.

Håndbygget, personligt og bæredygtigt SNEDKERKØKKEN

Bjerregaard er en dansk virksomhed, der er dedikeret til at producere bæredygtige snedkerkøkkener af høj kvalitet. Alle køkkener er håndlavet i massivt træ fra danske skove og skræddersyet til kundens ønsker. Firmaet har en holdning om at snedkerkøkkenet skal laves fra bunden, ligesom god mad skal laves fra bunden.

showroom og snedkeri i Lynge

Kunderne er velkomne til at besøge Bjerregaards showroom og snedkeri i Lynge og følge produktionen tæt på. Her kan de nærstudere linjerne, materialerne og finesserne, der kendetegner de håndlavede snedkerkøkkener fra Bjerregaard. De kan også komme med ud i snedkeriet, hvor de faglærte snedkere gerne viser, hvordan de skræddersyede køkkener bliver til.

tryghed ved at bestille et drømmekøkken hos Bjerregaard

Vi følger projektet helt til dørs. Det betyder også, at de færdige snedkerkøkkener monteres ude hos kunden af snedkere, der har fulgt produktionen og kender snedkerkøkkenerne fra Bjerregaard i detaljer. "Montørerne er lige så meget en del af virksomheden som køkkensnedkerne i produktionen og alle andre, kunden møder undervejs. Vi tager hele processen på vores kappe, og det gør kunderne trygge."

Snedkerkøkken i nordisk design

Snedkerkøkkenerne fra Bjerregaard er designet af Johan Joensen, en uddannet møbeldesigner fra Danmarks Designskole. Han er inspireret af den skandinaviske møbeltradition, hvor form og funktion hænger tæt sammen. Ambitionen er at designe køkkener, der er umiskendeligt Bjerregaard og holder i mange år. I et snedkerkøkken fra Bjerregaard er der ingen tegn på elementer placeret side om side. Køkkenerne er designet med et klassisk forrammesystem, som var den måde man gjorde det på, da man begyndte at bygge køkkener i boliger i 1920'erne og 1930'erne.

Skal vi levere dit snedkerkøkken?

Alt i alt er Bjerregaard en virksomhed med passion for godt håndværk og bæredygtighed. Bjerregaard er klar til at skræddersy dit drømmekøkken til dig. Leveringstiden er 8-10 uger, så du kan hurtigt nyde dit nye, smukke og praktiske køkkenmiljø. Hvis du er interesseret i at investere i et snedkerkøkken, der er skabt med respekt for materialer og håndværkstraditioner, så er Bjerregaards håndlavede snedkerkøkkener det perfekte valg for dig.

Besøg showroom og snedkeri i Lynge og se køkkenerne i detaljer. Mød teamet og følg produktionen tæt på, og bestil dit eget drømmekøkken i dag.

CHRISTIAN BJERREGAARD
KØKKENSNEDKER

Christian Bjerregaard, der er uddannet tømrer og snedker, har mere end 20 års erfaring med ombygning og renovering. Det nyder kunderne godt af.

Vi bruger Christians erfaring aktivt i dialogen med vores kunder, så vi sikrer os, at snedkerkøkkenet er tilpasset til kundens planløsning, ønsker og behov.

Christian lægger stor vægt på, at vi i snedkeriet bevarer de faglige traditioner for snedkerhåndværket, men har også hele tiden øje for den nyeste teknologi, som hjælper os i vores dagligdag og sikrer en effektiv og nøjagtig produktion med sans for detaljen.

BÆREDYGTIGT SNEDKERKØKKEN I DANSK EGETRÆ

Vores snedkerkøkkener består af massivt egetræ, som kommer fra skove i Nordsjælland, skæres op på Hvalsøe Savværk og leveres i hele planker.

Christian gør en dyd ud af at sortere i plankerne for at finde præcist det udtryk i træets struktur og fremtoning, som han ønsker.

HÅNDVÆRK OG GOD SERVICE

Kvalitetskontrol er meget vigtig for Christian. Derfor samles vores snedkerkøkkener i snedkeriet for at sikre, at alle mål stemmer overens med tegningerne, inden det sendes ud af døren.

Christian bliver glad for at levere et lækkert snedkerkøkken til glade kunder og sætter pris på den anerkendelse, som snedkeriet får.

Johan Joensen
KØKKENDESIGNER

Johan Joensen blev i år 2000 uddannet designer fra Danmarks Designskole i København, institut for rum- og møbeldesign.
For Johan har design af snedkerkøkkener altid handlet om spændingsfeltet mellem funktion, form og konstruktion. Det er fundamentet i hans designs af snedkerkøkkener.

SNEDKERKØKKEN MED ENKELT OG EKSKLUSIVT UDTRYK

Med udgangspunkt i funktion, form og konstruktion har Johan skabt et køkkenskabssystem til vores snedkerkøkkener, der både peger tilbage til traditionerne for godt møbelhåndværk, og frem i tiden med sit enkle udtryk, hvor der er kræset for traditionelle rammer, skuffer og låger i høj håndværksmæssig kvalitet.

MASSIVT EGETRÆ FRA DANSKE SKOVE

Samtidig byder Johan naturen indenfor ved at bruge massivt træ fra danske skove til opbygning af skuffer og rammer til vores snedkerkøkkener. Dette er BJERREGAARD´s “Design-DNA”, og gør vores snedkerkøkkener genkendelige i markedet.
Det enkle system rummer en stor grad af fleksibilitet. Ligeledes er det et tidsløst design - noget som klæder mange typer boliger, nye som gamle.

KONTAKT OS FOR EN UFORPLIGTENDE SNAK

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.