Ydelser

Full service Tømrer & Snedkerfirma

 • Vi leverer selvfølgelig alle klassiske ydelser indenfor tømrer- og snedkerbranchen

 • Vi fungerer som hovedentreprenør ved opgaver der kræver flere faggrupper

 • Vi leverer arbejde udført af faglærte håndværkere

 • Vi har et godt netværk med mange gode samarbejdspartnere og gode leverandører

 • Vi leverer godt og holdbart håndværk

 • Vi arbejder i hele Nordsjælland og København

Hvad enten du står overfor til/ombygning, renovering, restaurering, nyt køkken, nye vinduer, nyt gulv, nye lofter, nyt tag, nyt hegn, ny carport, ny terrasse, havedøre, hoveddøre, nye skabe, garderober eller leder efter en hel unik specialløsning, så kan vi hjælpe dig.
Ved større projekter kan vi også formidle og styre kontakt til øvrige faggrupper, så processen bliver så enkel og overskuelig som muligt for dig som kunde. Vi har mange års erfaring og kommer gerne med inspiration og forslag – i særdeleshed til de unikke eller innovative løsninger.

Inden projektet går igang, sørger vi altid for at snakke detaljer og forventninger igennem, således at særligt du som kunde, men også os som leverandør, er glade og tilfredse med resultatet.

Grundig forventningsafstemning og øje for detaljerne har givet os mange gode faste privatkunder, men også boligselskaber og ejendomsinspektører ligesom vi også udfører opgaver for bla. Allerød kommune og Naturstyrelsen. Derudover har vi faste samarbejdspartnere indenfor køkkenbranchen og mange andre faggrupper.
Som noget nyt benytter vi os af termografi både til lokalisering af kuldebroer i ældre bebyggelser, men også til egenkontrol. Det giver vores kunder ekstra sikkerhed for, at opgaven er løst bedst muligt.

Ring på mobil: 2280 4133

eller udfyld felterne herunder, så ringer vi dig op indenfor 24 timer.
 • Adresse

  Smedevangen 8
  3540 Lynge

 • Kontaktinfo

  Telefon: 2280 4133
  Email: christian@tscb.dk

Tømrer & Snedkerfirma Christian Bjerregaard – Smedevangen 8 – 3540 Lynge – Tlf: 2280 4133 – Mail: christian@tscb.dk